De pijlers van DeltaPi

Bij DeltaPi staat techniek ten dienst van de gebruiker. Daarom ontwikkelen en leveren wij slimme software voor de bouwsector, specifiek de timmerindustrie. Met de innovatieve functionaliteiten van onze bouwsoftware heeft u programma’s in handen voor een snellere en efficiëntere werkvoorbereiding, minder faalkosten, een beter rendement, tijdsbesparing én een constant kwaliteitsniveau. Werkt uw timmerfabriek met BIM en/of Revit? DeltaPi voor Werkvoorbereiding is ook perfect te gebruiken als BIM-software en Revit Add-in.

Kozijn Module

De Kozijn Module is een universele oplossing voor alle processen rondom kozijnen van ontwerp tot kozijnstaat en beheer.

 

Project Manager

De Project Manager stelt de aannemer in staat om alle data in het model te managen, controleren en te corrigeren.

 

Border Manager

De Border Manager brengt kozijndetails per kozijn in kaart. In enkele stappen heeft u een complete kozijnrapportage.

 

Wie zijn wij?

Het begon in 1989 op de tekenkamer van een Rotterdams architectenbureau. Een belangrijke opdrachtgever had behoefte aan méér dan een tekening. De ambitieuze architecten zagen de uitdaging. Het uitgangspunt was even eenvoudig als revolutionair: de techniek moet ten dienste staan van de gebruiker. Geen techniek om de techniek, maar gewoon goede software die bouwbedrijven helpt. Niet meer, niet minder. Daarmee was de basis gelegd voor DeltaPi.

 

Nu steeds meer partijen gaan werken volgens BIM is er behoefte aan functionaliteit die aansluit op de praktijk. Die de modelleur en werkvoorbereider werk uit handen neemt. Niet in de laatste plaats omdat structuren voor kwaliteitsmanagement een gedegen basis leggen voor rendementsverbetering. Hieruit ontstond DeltaPi Werkvoorbereiding: een robuuste oplossing voor timmerfabrikanten en kozijnleveranciers die zich dagelijks bewijst.

Onze laatste blogs

Deze BIM professionals gebruiken DeltaPi

Wat anderen zeggen

Onze software

Kozijn Module

De kozijnmodule is een krachtige tool waarmee u eenvoudig alle processen rondom kozijnen van ontwerp tot beheer stroomlijnt. Met deze module kunt u eenvoudig profielsets maken, beheren of inlezen vanuit uw eigen software, waardoor u tijd bespaart en het BIM-model verrijkt. Een kozijnstaat is met deze Revit Plug-in van DeltaPi snel, eenvoudig en overzichtelijk te genereren. En naar uw eigen bureaustandaard te configureren. Ook is deze software voor aannemers aantrekkelijk.

Het bouwen van unieke kozijnfamilies en de daarbij behorende kozijnstaten is een tijdrovende opgave. De kozijnmodule van DeltaPi stelt ons in staat het aantal manuren aanzienlijk te reduceren - Andrew Page (BIM manager) - de Architekten Cie.

Project Manager

De Project Manager helpt om data uit uw BIM-model efficiënt te kunnen benaderen en beheren. Het is een tool die een 3D-model eenvoudig grafisch weergeeft en die het mogelijk maakt snel data op te roepen voor onderdelen die voor u van belang zijn, zoals de benodigde informatie voor het ruimteboek, het uittrekken van hoeveelheden (zoals een kozijnstaat) en de bi-directionele koppeling met Excel. Ook kan via de Project Manager allerlei documentatie gekoppeld worden aan de specifieke elementen in het BIM-model.

De Project Manager is ideaal voor het beheren en gebruiken van BIM data - Rick Doeswijk (Coördinator Engineering) - TBI|Era Contour

Border Manager

De Border Manager brengt alle kozijndetails automatisch en per kozijn in kaart. Waar de kozijndetaillering normaal gesproken handmatig moet worden opgezocht, wordt deze nu volledig geautomatiseerd ingelezen. Vervolgens produceert de Border Manager een gedetailleerd rapport van de kozijncontext inclusief randaansluiting. In slechts enkele stappen heeft u een complete kozijnrapportage in handen.

Door de tijdbesparing van de Border Manager, kunnen we meer werk in dezelfde tijd verrichten. Maar we verkleinen ook de foutkans. - Frank Jansen (hoofd bedrijfsbureau) | Van de Vin Ramen en Kozijnen BV

Kijk webinars terug

Vraag een demo aan…

Interesse in deze software voor uw bouwbedrijf of timmerfabriek? Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende demo aan te vragen.

 

  of neem vrijblijvend contact op

  Bezoekadres

  Goudseweg 181C
  NL-2411 HK
  Bodegraven

  Support

  Heeft u technische vragen over onze software voor de bouw? Dan kunt u contact opnemen met onze support afdeling, bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.