Webinars Slimmere kozijnenworkflow met DeltaPi

De Kozijnmodule en onze andere kozijnsoftwaremodules voor de timmerindustrie zijn krachtige tools waarmee u eenvoudig alle processen rondom kozijnen van ontwerp tot productie stroomlijnt. Ervaar hoe dat in z’n werk gaat tijdens de webinars ‘Slimmere kozijnenworkflow met DeltaPi’, een viertal online kennissessies – apart of als complete reeks te volgen. Deelname is geheel gratis en eenmaal ingeschreven kunt u de webinars op ieder moment terugkijken. Lees meer en meld u aan!

1: INTRODUCTIE TOT DE WORKFLOW

INTRODUCTIE TOT DE WORKFLOW

Webinar niet kunnen bijwonen? Bekijk het webinar terug op YouTube.

Introductie tot de workflow

Met DeltaPi laat u de complete workflow soepel verlopen. In dit eerste webinar lopen we deze in z’n geheel door: ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding, wijzigingen, rapportages en productie. Ook presets, sjablonen en hang-en-sluitwerk komen aan bod. Aan de hand van verschillende modellen en templates laten we de veelzijdigheid van werken met DeltaPi zien. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden voor uw timmerfabriek of bouwbedrijf.

2: MOGELIJKHEDEN VAN DE KOZIJNMODULE

Mogelijkheden van de kozijnmodule

Omdat u in een DeltaPi-kozijn enorm veel informatie kwijt kunt, geniet u ook van veel flexibiliteit, zeker als het gaat om wijzigingen doorvoeren. Dat laten we in dit tweede webinar zien. We behandelen verschillende kozijnonderdelen: profielen, panelen, beslag (artikelen en recepten), dichtingen, deuvels, folies en slabben, en vrije elementen. Via uitgewerkte profielsets tonen we hoe u eenvoudig kunt wijzigen en hoe berekeningen direct worden aangepast wanneer u dit doet.

MOGELIJKHEDEN VAN DE KOZIJNMODULE

Webinar niet kunnen bijwonen? Bekijk het webinar terug op YouTube.

3: FLEXIBEL KOZIJNEN AANPASSEN

FLEXIBEL KOZIJNEN AANPASSEN

Webinar niet kunnen bijwonen? Bekijk het webinar terug op YouTube.

Flexibel kozijnen aanpassen

Starten met onze kozijnsoftware betekent starten met het realiseren van kortere doorlooptijden. Het aanpassen van kozijnen neemt met DeltaPi namelijk minder tijd in beslag. Hoe? Dat behandelen we in het derde webinar uit de reeks. U krijgt het verschil tussen functionele ontwerpkozijnen en complete productiekozijnen te zien, plus de conversie via sjablonen. U zult versteld staan van de grote vrijheid en mogelijkheid om snel wijzigingen aan te brengen die u met deze software heeft.

4: DE SLIMSTE KOZIJNPRODUCTIE

De slimste kozijnproductie

U heeft niet alleen in de ontwerpfase baat bij DeltaPi. Tijdens de productie helpt de software evengoed bij het neerzetten van een snel en efficiënt proces. Dat maakt de kozijnsoftware perfect voor alle partijen: van timmerfabrikanten en modelleurs tot aannemers. In het vierde webinar leert u hoe u DeltaPi kunt gebruiken bij machineaansturing (Bos 3D Master), rapportages ten behoeve van de werkplaats, en bestellingen. Ook laten we met een casus zien hoe u kunt werken met en zonder BIM-model met de Border Manager.

DE SLIMSTE KOZIJNPRODUCTIE

Datum: 26 oktober 2021 12:00 – 12:30

Webinars terugkijken?

Deze webinars zijn los of als complete reeks terug te kijken via ons YouTube-kanaal.