Kozijnen ontwerpen met minder kosten en tijd

Bespaar tijd en kosten met de Kozijnmodule van DeltaPi

Zelf direct vanuit het 3D-model de kozijnproductie op de veelgebruikte Windowmaster-machines aansturen? De Kozijnmodule van DeltaPi maakt het mogelijk. Met deze krachtige tool stroomlijnt de werkvoorbereider eenvoudig alle processen rondom het produceren van kozijnen. De software bewijst zich inmiddels dagelijks bij meerdere tevreden gebruikers.

De Kozijnmodule werkt naadloos samen met de Windowmaster-machine. Dankzij deze software kan de werkvoorbereider van een timmerfabriek eenvoudig eigen profielsets toepassen in een 3D-model. Dat betekent aanzienlijke tijdsbesparing en verrijking van het BIM-model. Een kozijnstaat is met DeltaPi snel, eenvoudig en overzichtelijk te genereren en naar de eigen bedrijfsstandaard te configureren.

De voordelen van de Kozijnmodule

  • In een handomdraai profielsets maken uit leverancierstekeningen of een eigen tekening
  • Snel tekenen van een willekeurig kozijn, dat geheel is uitgewerkt in 2D of 3D
  • 3D-visualisatie tijdens werkvoorbereiding van uw productiekozijn om proefdraaien te voorkomen
  • Een ontwerp dat voldoet aan de BIM-standaard
  • Dankzij een nieuwe en krachtige interface veel gebruiksgemak
  • Grote tijdwinst; of u nu 2D, 3D of een combinatie ervan nodig heeft
  • Een voor de machine-operator voor de CNC-aansturing direct bruikbaar productiekozijn
  • Naadloze samenwerking met de 3D Master-software van Bos Machines voor op de veelgebruikte Windowmaster, waardoor de machine-aansturing merkbaar efficiënter verloopt
  • Hang-en-sluitwerk, beluchtingsgaten en deuvel- of PlugTec-verbindingen kunnen direct worden toegevoegd

Het resultaat? Kostenbesparingen door het stroomlijnen van het ontwerp- en vervaardigingsproces én het verkorten en beter beheersbaar maken daarvan. Bovendien optimaliseert het gebruik van een softwaretool de ketenintegratie met de opdrachtgever. Geen miscommunicatie, wel duidelijk resultaat.

Over DeltaPi

DeltaPi heeft maar één doel voor ogen: de techniek ten dienste stellen aan de gebruiker. Dat doen we door slimme software aan te bieden. DeltaPi geeft BIM-professionals in de werkvoorbereiding ondersteuning met slimme functionaliteiten zoals de Kozijnmodule, Project Manager en Border Manager. DeltaPi biedt daarmee hét pakket dat u nodig heeft in uw timmerfabriek. Voor een beter rendement, voor tijdsbesparing maar ook voor een constant kwaliteitsniveau.

Tags: