HoutPro+ beurs niet bezocht? Gemiste kans – pak ‘m alsnog

Van 1 tot en met 4 november 2022 bezochten diverse timmerfabrikanten ons op dé beurs voor houtverwerkend Nederland: HoutPro+. Zij kregen een privé demonstratie van de DeltaPi Kozijnmodule en lieten weten blij verrast te zijn door de mogelijkheden.

Timmerfabrikant verrast door functionaliteiten

Dus DeltaPi stuurt de machine niet direct aan, maar zorgt wél dat een zelfsturende machine efficiënter werkt?” Het antwoord is ja. Zo kan de BMH 3D master van Bos Machines met de gedetailleerde input van onze Kozijnmodule perfect bepalen wat de meest efficiënte zaag-, frees- en boorvolgorde is. En dat is maar een van de functionaliteiten die de DeltaPi Kozijnmodule onderscheidt van andere software.

Voordelen voor elke timmerfabrikant of kozijnleverancier

De productdemo maakte al snel duidelijk: de Kozijnmodule maakt kozijnen maken makkelijker. En dat voor elke timmerfabriek. De software maakt uw werkvoorbereiding efficiënter en wijzigingen doorvoeren eenvoudiger. U heeft talloze opties voor het ontwerpen van kozijnen, zoals flexibele profielen, vrije vormkeuze en binnenkort ook getoogde kozijnen. Daarnaast is de software inzetbaar voor machineaansturing, rapportages voor de werkplaats en werken met het BIM-model.

Sales engineer Marco den Haan:Op de beurs bleek dat het feit dat door automatische clash detectie en 3D-visualisatie en -simulatie de foutmarge wordt beperkt en proefdraaien overbodig is. Een aspect dat timmerfabrikanten in deze dure tijden extra aanspreekt.

U kunt ook een productdemo Kozijnmodule krijgen

Kon u niet naar de beurs komen? Gemiste kans. Maar we hebben goed nieuws: u kunt alsnog uit de eerste hand alle voordelen van de DeltaPi Kozijnmodule ervaren: vraag een demo aan.