Te gast bij Timmerfabriek Gebroeders Bos

Op maandag 29 april zijn we te gast bij Timmerfabriek Gebroeders Bos om de levering van de WindowMaster van Bos Machines mee te maken.

Dit is een grote stap voor Timmerfabriek Gebroeders Bos. Marcel van der Sluijs (algemeen directeur): “We gaan vanuit het tijdperk zonder telefoons direct over naar mobiele telefoons, en slaan de vaste lijn over”.

Deze klant van DeltaPi, die ook het predicaat ‘Koninklijk’ heeft, staat bekend om zijn speciale projecten, zoals het Rijksmuseum en basisschool De Verwondering in Almere, het meest duurzame gebouw. Deze projecten vragen veel flexibiliteit, wat één van de kernkwaliteiten is van DeltaPi KozijnSoftware. 

Als we tenslotte een kijkje op kantoor nemen, spreken we Leendert de Groot: “Het is ontzettend leuk werken met DeltaPi!” Hij noemt ook punten waarop we DeltaPi KozijnSoftware nog beter kunnen maken. We zijn blij met deze feedback, we luisteren graag naar onze gebruikers.

Kortom, een mooie dag waarop we weer hebben gemerkt dat de cultuur van de professionele familiebedrijven Timmerfabriek Gebroeders Bos en DeltaPi goed bij elkaar passen.

Op de hoogte blijven over DeltaPi-softwareontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief