Webo kiest voor DeltaPi

Wij zijn blij met de keuze van WEBO uit Rijssen voor DeltaPi Systems en onze KozijnSoftware. WEBO is al meer dan 30 jaar producent van hout- en hout-aluminium kozijnen, HSB-elementen en complete gevelelementen (Steigerloos® Bouwen). WEBO staat bekend om haar continue innovatie en ontwikkeling van producten op basis van hout die waardevol zijn voor de leefomgeving.

Willem Haase (directeur WEBO Kozijnen en HSB-elementen b.v.): “Wij hebben een intensief selectieproces achter de rug en onze keuze is gevallen op DeltaPi. 3D, volledige aansluiting op 3D-master van BMH en de mensen van DeltaPi hebben de doorslag gegeven. Het gaat ons helpen om de volgende stap te zetten in de industrialisering van ons bedrijf. Het is voor ons een grote stap en we zien het met veel vertrouwen tegemoet!”

De DeltaPi KozijnSoftware is een moderne en integrale oplossing voor het (3D-) tekenen/modelleren, calculeren, bestellen en produceren van kozijnen. Onze meest recente ontwikkeling is de ondersteuning van hout-aluminium kozijnen. Dit type kozijnen wordt in hoog tempo populair vanwege de duurzame combinatie voor met name hoogbouw. In goed overleg met WEBO worden koppelingen gelegd tussen het ERP-systeem en de configuratoren van WEBO.

Gijs Willem Sloof (directeur DeltaPi Systems b.v.): “WEBO automatiseren is een pracht uitdaging die we graag aangaan. Inmiddels is de implementatie van onze software gestart en de ontwikkeling van de koppelingen in gang gezet. Er is een goede klik tussen ons beide, de lijnen zijn kort. De no-nonsense aanpak en aandacht voor innovatie hebben we gemeenschappelijk. We zien uit naar een langdurige vruchtbare samenwerking!”

Het is de bedoeling dat in het najaar de nieuwe WindowMaster 50 plus de aansturingssoftware 3D-Master van BMH Bos Machines tezamen met DeltaPi KozijnSoftware in gebruik genomen wordt.

Op de hoogte blijven over DeltaPi-softwareontwikkelingen? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.