Kozijnmodule: kozijnsoftware die elk proces stroomlijnt

Kozijnen tekenen was nog nooit zo makkelijk. Met de Kozijnmodule kunt u snel, eenvoudig en overzichtelijk een kozijnstaat genereren en naar uw eigen bedrijfsstandaard configureren. In een handomdraai kunt u profielsets maken, beheren of inlezen vanuit uw eigen software, waardoor u tijd bespaart en het BIM-model verrijkt. Zo stroomlijnt u alle processen, van de kozijnen ontwerpen tot de machineaansturing.

Uw voordeel:

 

Bekijk de video hiernaast voor een demonstratie van hoe een kozijntekening maken en bewerken in de Kozijnmodule werkt.

Hoe werkt de Kozijnmodule?

De Kozijnmodule is in wezen een tekenprogramma voor ramen en deuren en een kozijncalculatieprogramma ineen. Elke stap binnen uw kozijnproductie wordt met deze module gestroomlijnd. Zo kunt u vanaf het begin profielsets genereren door leverancierstekeningen of eigen tekeningen in het programma in te laden, en vervolgens binnen de module het kozijn modelleren. Of u kunt van nul af aan uw kozijnen tekenen. Zowel werken in 2D als werken in 3D is mogelijk en toevoegingen zoals hang-en-sluitwerk, beluchtingsgaten en deuvel- of PlugTec-verbindingen zijn eenvoudig te integreren.

Kozijnen modelleren was nog nooit zo makkelijk:

Voordelen van de Kozijnmodule

De DeltaPi Kozijnmodule is hét programma om kozijnen te tekenen. Hierboven stipten we de belangrijkste redenen waarom al aan: deze software voor ramen en deuren bespaart tijd en kosten en maakt uw werkvoorbereiding efficiënter. Niet alleen omdat de softwaretool het ontwerpen en modelleren makkelijker maakt, maar ook de stappen daarna. Zo krijgt u via de Kozijnmodule een direct bruikbaar productiekozijn dat u in 3D kunt visualiseren om proefdraaien te voorkomen. Dit productiekozijn is meteen geschikt voor de CNC-aansturing, zonder dat er informatie verloren gaat. Met een naadloze ketenintegratie met de opdrachtgever als gevolg. Geen miscommunicatie, wel duidelijk resultaat.

Door de 3D-visualisatie van het kozijn worden fouten vooraf gefilterd. Dat minimaliseert bouwfouten. In het verleden startte een ontwerp met een handgemaakte kozijntekening die verder in 2D werd uitgewerkt. Doordat we nu in 3D tekenen, is veel werk uit de werkplaats naar kantoor gehaald. De werkvoorbereiding is een stuk belangrijker geworden doordat we nu direct uit het 3D Revit-model de kozijnenproductie kunnen aansturen.

Pim Tankens, Tankens Andel B.V.

Kozijnsoftware combineren

De Kozijnmodule werkt naadloos samen met Revit-software en stelt u in staat modellen conform de BIM-standaard te produceren. De module is volledig op zichzelf te gebruiken, maar kan ook gecombineerd worden met onze andere kozijnsoftware voor een extra efficiencyslag. Bijvoorbeeld de Border Manager om kozijndetails in kaart te brengen of de Project Manager om meerdere projecten te beheren. Bekijk deze producten hieronder:

Calculatiemodule

Met de Calculatiemodule heb je binnen een handomdraai een nauwkeurige calculatie van de kozijnen in je project.

 

Project Manager

De Project Manager stelt de aannemer in staat om alle data in het model te managen, controleren en te corrigeren.

 

Vrijblijvende demo aanvragen

Benieuwd hoe de Kozijnmodule als kozijn- en raamsoftware uw werkvoorbereiding kan helpen optimaliseren? Vraag een vrijblijvende demo aan en ontdek de voordelen uit de eerste hand.