Kozijnmodule | Webinars voor BIM professionals

Webinars Slimmere kozijnenworkflow met DeltaPi

De Kozijnmodule is een krachtige tool waarmee u eenvoudig alle processen rondom kozijnen van ontwerp tot beheer stroomlijnt. Ervaar hoe dat in z’n werk gaat tijdens de webinars ‘Slimmere kozijnenworkflow met DeltaPi’, een viertal online kennissessies met een afsluitend live seminar. Deze zijn apart of als complete reeks te volgen. Deelname is geheel gratis en eenmaal ingeschreven kan terugkijken op ieder moment. Lees meer en meld u aan!

Webinar #1: De complete workflow met DeltaPi

Met de Kozijnmodule laat u de complete workflow soepel verlopen. In dit eerste webinar lopen we deze in z’n geheel door: ontwerp,, calculatie, werkvoorbereiding, wijzigingen, rapportages en productie. Ook presets, sjablonen, hang-en-sluitwerk en rapportages komen aan bod. Aan de hand van verschillende modellen en templates laten we de veelzijdigheid van werken met DeltaPi zien. Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden. In de volgende webinars gaan we dieper in op een aantal onderwerpen.

Datum: 14 september 2021

Webinar #2: Flexibiliteit met de Kozijnmodule

Omdat u in een DeltaPi-kozijn enorm veel informatie kwijt kunt, geniet u ook van veel flexibiliteit, zeker als het gaat om wijzigingen doorvoeren. Dat laten we in dit tweede webinar zien. We behandelen verschillende kozijnonderdelen – profielen, panelen, beslag (artikelen en recepten), dichtingen, deuvels, folies en slabben, en vrije elementen. Aan de hand van uitgewerkte profielsets tonen we hoe u eenvoudig kunt wijzigen en hoe berekeningen direct worden aangepast wanneer u dit doet. Meer informatie hierover volgt in een later webinar.

Datum: 28 september 2021

De Kozijnmodule als bouwsteen voor een duurzame relatie en uw concurrentiepositie

Webinar #3: Tijd besparen bij het aanpassen van kozijnen

Starten met de Kozijnmodule betekent starten met het realiseren van kortere doorlooptijden. Het aanpassen van kozijnen neemt met DeltaPi namelijk minder tijd in beslag. Hoe? Dat behandelen we in het derde webinar uit de reeks. U krijgt het verschil tussen functionele ontwerpkozijnen en complete productiekozijnen te zien, plus de conversie via sjablonen. U zult versteld staan van de grote vrijheid en mogelijkheid om snel wijzigingen aan te brengen die u met deze software heeft.

Datum: 12 oktober 2021

Webinar #4: De slimste manier om kozijnen te produceren

U heeft niet alleen in de ontwerpfase baat bij de Kozijnmodule. Tijdens de productie helpt onze software evengoed bij het neerzetten van een snel en efficiënt proces. In het vierde webinar leert u hoe u DeltaPi kunt gebruiken bij machineaansturing (Bos 3D Master), rapportages ten behoeve van de werkplaats, en bestellingen. Ook laten we aan de hand van een casus zien hoe u kunt werken met en zonder BIM-model met de Border Manager, een van onze andere softwaremodules.

Datum: 26 oktober 2021

De Kozijnmodule als bouwsteen voor een duurzame relatie en uw concurrentiepositie

Live seminar

NTB

Datum: NTB

Webinars – Data en tijden

De webinars zijn los of als complete reeks te volgen. Deelname is geheel gratis.


Webinar #1 Van opdracht tot offerte
Do 14 Sep. 13:00 – 15:00

Webinar #2 Van offerte naar tekening
Do 28 Sep. 13:00 – 15:00

Webinar #3 Van tekening naar productie
Do 12 Okt. 13:00 – 15:00

Webinar #4 Van productie naar levering
Do 26 Okt. 13:00 – 15:00

Aanmeldformulier webinars

Ook uw kozijnproductie slimmer maken? Verdiep u in de mogelijkheden van de Kozijnmodule. Meld u aan voor onze webinars en ontvang spoedig meer informatie.