Software engineer

software Engineer

Functiebeschrijving
Als Software Engineer lever je direct vanaf het begin van je loopbaan bij DeltaPi een zinvolle bijdrage aan productontwikkeling. Afhankelijk van je ervaring lever je een bijdrage aan één of meer aspecten van de Software Development Lifecycle (SDLC).
•    Je schrijft en presenteert complete softwareontwerpen
•    Je programmeert in teamverband delen van het ontwerp
Binnen DeltaPi werken we met een scrum-gebaseerd ontwikkelproces volgens lean principes. We gebruiken up-to-date tools binnen de MSVC omgeving. En natuurlijk is een enthousiaste klant ons einddoel.

Gewenste kwaliteiten en ervaring
Je hebt kennis van en ervaring met programmeren in een moderne taal zoals .NET, C#, F#, WPF, WCF en SQL. Qua opleiding zoeken we mensen met minimaal een hbo informatica achtergrond. Affiniteit met game development en/of 3D zijn een nadrukkelijke pre. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je op de hoogte bent en blijft van actuele ontwikkelingen in ons vakgebied.

Reageren
We praten graag met je wanneer je profiel aansluit bij onze wensen. Mail je motivatie en CV naar Ruud Kats, commercieel directeur. Ook voor meer informatie vooraf kun je met hem contact opnemen, (0172) 61 91 00.