Nieuws

Download nu DeltaPi 7.4 servicepack 1 en ontdek nieuwe features.

lees meer..

De vakbeurs Bouw Compleet in Hardenberg op 7, 8 en 9 oktober is het trefpunt waar ondernemers en relaties uit de bouwwereld elkaar ontmoeten.

lees meer..

DeltaPi 7.4 is gereleased

lees meer..

U kunt nu met de DeltaPi kozijnmodule/window schedule module een eigen uittrekstaat maken van de kozijnen in een Revit-project. Een totaaloplossing voor de kozijnen in Revit waarmee u het volgende...

lees meer..

Timmerfabriek de Kievit en Helwig kiezen voor DeltaPi na succesvolle pilots. Lees in dit interview met Gerwin Korpershoek, BIM-innovatiemanager bij IOB meer over hoe het proces van ingenieursbureau naar...

lees meer..

Ondersteuning voor Autodesk 2014, koppeling met GA Kozijn Systeem, nieuwe kozijncommando's, correcte materiaalarcering en nieuwe bouwbesluitlagen.

lees meer..

Nog sneller werkt u met DeltaPi for Revit door de vernieuwde Family Manager waarmee nu ook System Families te beheren zijn. Het uiterlijk van elementen is te managen met DelltaPi profielen.

lees meer..

Een grote stap maakt DeltaPi met de koppeling met GA Kozijn. Kozijnfabrikanten kunnen nu met DeltaPi direct en eenvoudig een Revit family maken van de kozijnen die ze in GA-software hebben gemaakt.

lees meer..
RSS feed
DeltaPi Summit
'We are BIM LIVE'
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?