Nieuws

BIM-specialisten van CAD & Company en DeltaPi bundelen hun expertise en ICT-oplossingen en gaan nauw samenwerken. Deze samenwerking markeert ook de officiële lancering van de nieuwe BIM kozijnmodule.

lees meer..

Ook voor 2015 heeft DeltaPi weer een aantal BIM-trainingen voor u klaar staan. Zo kunt u bijvoorbeeld de training Revit Essentials en DeltaPi for Revit volgen.

lees meer..

DeltaPi is met BIMLINK genomineerd voor de FGNoviteitenprijs 2015. De vakkundige jury onder voorzitterschap van Frans Jozef van der Heijden heeft uit de 66 inzendingen, maar liefst 5 genomineerden gekozen.

lees meer..

Ontdek BIMLINK op stand 141. DeltaPi en Post en Eger nemen u mee in de laatste ontwikkelingen met betrekking op kozijnen en BIM.

lees meer..

De DeltaPi klantendag 2014 is druk bezocht en de nieuwe Revit features werden met enthousiasme ontvangen.

lees meer..

Op 25 november wordt de SUM gehouden in het Evoluon in Eindhoven, met als thema BIM LIVE. DeltaPi zal op deze dag een aantal workshops geven die gericht zijn op de nieuwe functionaliteit in DeltaPi voor Revit. Gratis deelname.

lees meer..

Weet u dat u ook ViewTemplates via de Family Manager kunt beheren? Het is dus niet nodig om alle viewtemplates in uw basis-template op te nemen.

lees meer..

Er is de afgelopen periode een samenwerkingsovereenkomst gesloten met een belangrijke partij in de markt: Post en Eger. Post en Eger is de specialist op het gebied van hang- en sluitwerk.

lees meer..
RSS feed
DeltaPi Summit
'We are BIM LIVE'
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?