Zien we u op de vakbeurs Facilitair?

De vakbeurs Facilitair vindt woensdag 14, donderdag 15 en vrijdag 16 januari plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. 

 

Ontdek BIMLINK op stand 141! Met BIMLINK wordt gebouwbeheer fundamenteel anders; efficiënt en up-to-date beheer wordt nu eenvoudig en direct uit het gebouwmodel. Een interactief gebouwdossier is vanaf nu de realiteit. DeltaPi en Post en Eger nemen u mee in de laatste ontwikkelingen met betrekking op kozijnen en BIM. Meer informatie over de beurs leest u hier.


Facilitair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét vakevenement in de facilitaire sector. Facilitair biedt u allereerst een zeer breed scala aan producten en diensten op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Daarnaast zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals recepties en themapresentaties. DeltaPi staat op de stand van Post & Eger. 


Post en Eger Hang- en Sluitwerk
Levert als producent en leverancier van hoogwaardig hang- en sluitwerk en toegangscontrole-oplossingen een belangrijke bijdrage aan de toenemende behoefte van de eindgebruiker aan veiligheid, duurzaamheid, privacy en esthetiek. Post en Eger staat voor innoveren, ontwikkelen en oplossingen bieden, zelfstandig of met haar partners. Of het nu gaat om betrouwbare sloten of design deurbeslag.

 

header_1.png


DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?