Reacties pilot gebruikers DeltaPi for Revit

De markt is flink in beweging en, eerlijk gezegd, ook een beetje in verwarring. Revit is booming maar DeltaPi gebruikers die Revit gaan gebruiken merken dat, naast alle mooie features, veel handelingen een paar stapjes terug zijn ten opzichte van wat ze gewend zijn in DeltaPi. DeltaPi zou DeltaPi niet zijn als we daar geen goed antwoord op hebben: DeltaPi for Revit. De eerste pilotreacties zijn positief, bijvoorbeeld op de kozijnmodule. Dit vereenvoudigt het genereren van kozijnen aanzienlijk.

 

Wat u van DeltaPi for Revit kunt verwachten:

 

Een unieke kozijnmodule waarmee snel en efficiënte kozijn kunnen worden getekend en onderhouden. Sheet- en plotmanagement zoals u dat gewend bent in DeltaPi for AutoCAD. Een Family browser met overzicht over alle gebruikte families in alle Revit-projecten.

 

Een groeiend aantal handige tools zoals u die gewend bent in DeltaPi for AutoCAD.  Mooie voorbeelden waarmee u met hetzelfde gemak in DeltaPi for Revit werkt zijn RAT (Regel Afstand Tekst) en RAM (Regel Afstand Maatvoering).

 

DeltaPi for Revit zal natuurlijk verder worden uitgebreid met specifieke DeltaPi-functionaliteit. Uw stem stelt. Geef aan welke functies u mist in Revit.

 

Als u nu bezig bent met Revit, of er op korte termijn mee start, houd dan de DeltaMail in de gaten. We zullen u daarin informeren over releases en trainingen. Natuurlijk kan DeltaPi ook zorgen voor basistrainingen Revit Architecture en kunnen we, via onze partner Stabiplan alle Autodesk producten scherp geprijsd leveren.

 

Functies_RAT_en_RAM.png     Kozijn_A_in_Revit_render.png     Kozijn_A_in_Revit_line.png

 

Kozijn_in_Fenestra_2.png     Kozijn_in_Fenestra_1.png            

 

 

 

 

 

 

DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?