DeltaPi for Revit groeit

Wanneer uw bestek BIM en Revit voorschrijft is DeltaPi for Revit de beste keuze. De ontwikkelingen gaan hard, continu voegen we nieuwe functionaliteit toe. Revit ontwikkelt zich wereldwijd in hoog tempo tot een krachtig ontwerpplatform. DeltaPi for Revit gaat in deze vaart mee. De handige DeltaPi functies zijn een goede aanvulling op de standaard Revit functionaliteit en leveren een grote meerwaarde in modelleer efficiency en bruikbare output.

 

Disallow Join
Een ongemak in Revit is wanneer uittrekstaten teveel vierkante meters rekenen tijdens het automatisch joinen van muren tot aan het hart van de wand. DeltaPi for Revit heeft hier een tool voor ontwikkeld: Wall Joining. Hiermee kunt u voor elk muurtype een standaardgedrag instellen, waarna dit toegepast wordt op de muren in uw project.

Kozijn-wandaansluitingen met meerdere elementen
Een al bekende feature van DeltaPi for Revit zijn de kozijnaansluitingen. Deze functionaliteit is uitgebreid: eerst kon er één gesloten polyline als basis voor de extrusie gebruikt worden, nu kunnen er meerdere gesloten polylines in het detail opgenomen worden. De detaillering is nu veel realistischer en u kunt de detailonderdelen in schedules zetten.

 

Wall_Joining.jpg  DeltaPi_kozijn.jpg  DeltaPi_kozijn2.jpg

 

 

DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?