DeltaPi 7.2: DeltaPi for Revit

De nieuwste versie van onze software staat voor u klaar. DeltaPi 7.2 met ondersteuning voor Revit! Een perfecte combinatie: de kracht van Revit, de eenvoud en snelheid van DeltaPi.

Nu is het gemak van de DeltaPi tekeningopzet, de plotfuncties en het blockoverzicht ook in Revit beschikbaar. Met de kozijnmodule kunt u snel en eenvoudig Revit-kozijnen, wandaansluitingen en kozijnstaten maken. Beheren van families is in DeltaPi een eenvoudige taak dankzij de Family Manager. Hiermee kunt u makkelijk alle families in uw Revit-omgeving zoeken. Redenen genoeg om over te stappen op DeltaPi for Revit, veel gebruikers gingen u al voor.

Meer informatie
Wilt u uw bestaande DeltaPi licentie omzetten naar de DeltaPi Suite voor AutoCAD plus Revit of meer informatie over DeltaPi for Revit, neem dan contact met ons op.

Installatie
Mocht u aan de gang willen gaan met DeltaPi 7.2, denk dan aan het volgende:

  • De installatie van DeltaPi 7.2 is een update ten opzichte van een huidige DeltaPi 7.0 of DeltaPi 7.1. Een update dient over de huidige installatie heen gedaan te worden. Indien u eerst DeltaPi 7.2 wilt testen, zijn er speciale installaties beschikbaar die wél naast een bestaande installatie gezet kunnen worden. Vraag gerust naar deze Test-versie.

  • Voor DeltaPi 7.2 zijn nieuwe licentiegegevens nodig. Vraag deze aan via support@deltapi.nl.

DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?