BOUWKUNDIGE
TEKENSOFTWARE

 

Nieuws

CAD & Company versterkt BIM-portfolio met DeltaPi software

BIM-specialisten van CAD & Company en DeltaPi bundelen hun expertise en ICT-oplossingen en gaan nauw samenwerken. Deze samenwerking markeert ook de officiële lancering van de nieuwe BIM kozijnmodule. Deze kozijnmodule van DeltaPi is uniek in het eenvoudig en efficiënt modelleren en beheren van aluminium, houten en kunststof kozijnen in een BIM-project.

 

Tijdens de Bouwbeurs 2015 in de Jaarbeurs Utrecht is de officiële presentatie van de samenwerking. Met live demo’s op stand 08.F075 laten specialisten van CAD & Company en DeltaPi de laatste BIM-features zien. De nieuwe DeltaPi kozijnmodule biedt een zeer goede oplossing voor het maken en beheren van alle kozijnen in BIM. Rob Oud, eigenaar CAD & Company, zegt hierover: “DeltaPi is de echt slimme productie tool voor Autodesk Revit,de kozijnmodule maakt het BIM-werk eenvoudiger en vooral sneller.”

 

BIM vraagt innovatie

Ruud Kats, commercieel directeur DeltaPi, over de samenwerking: “CAD & Company is een innovatief bedrijf dat zich op duurzame samenwerking richt. Dat past goed bij DeltaPi. BIM vraagt innovatie en doorontwikkeling van alle partijen in de branche. Daarom is onze software continu in ontwikkeling vanuit een intensieve relatie met onze klanten. Zo komt er doorlopend goede BIM-functionaliteit in de software bij. Niet alleen de nieuwe kozijnmodule maar ook de Family Manager en de Viewer zijn daarvan goede voorbeelden.” Rob gaat verder ”DeltaPi is een zeer goede aanvulling op het BIM en BIM360-product portofolio van CAD & Company.”

 

Koppeling met Matrix

In het verlengde van het partnerschap met DeltaPi heeft CAD & Company ook Matrix software bij de innovatie betrokken. Rob: “Op basis van de vraag vanuit de markt hebben we de ontwikkeling in gang gezet voor de uitwisseling van DeltaPi en Matrix gegevens. Dit betekent dat DeltaPi naast het aansturen van GA en WINPRO ook alle timmer- en kozijnfabrikanten met Matrix software kan bedienen.” Ruud Kats vult aan: “Dit is een goed voorbeeld van innovatie in BIM. Wij zetten samen met deze partijen grote stappen in de BIM-ontwikkeling voor de gehele bouwbranche.” Na de Bouwbeurs organiseren CAD & Company en DeltaPi verschillende DeltaPi for Revit webinars en seminars.

 

Over CAD & Company

CAD & Company is een innovatief en enthousiast kenniscentrum en dienstverlener die zich richt op het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Met de missie ‘creëren, beheren en samenwerken’ biedt het bedrijf een totaal oplossing op ICT-gebied voor het MKB in de industrie, civiele en bouw branche. Via optimalisatie van het ontwerp- en de bedrijfsprocessen is CAD & Company in staat voor opdrachtgevers 30% verbetering van hun processen te realiseren. De strategische samenwerking met leidende partijen in de markt, zoals Autodesk en Microsoft, garandeert eersteklas kennis, direct afkomstig van de bron. Gecertificeerde consultants, systems engineers, developers en professionals hebben een snelle en directe toegang tot informatie uit de eerste hand om deze met de markt te delen.

 

cad_logo.gif