Daarom DeltaPi

Kennedytoren-5891-sj_Large.jpgBIM is niet meer weg te denken uit het leven van de architect, aannemer, kozijnfabrikant en beheerder. Vanuit kennis van deze branches ontwikkelt DeltaPi software voor het snel bouwkundig modelleren in Revit. BIM is een proces dat het gebruik van 3D-modellen voor het ontwerp, de bouw en/of het gebruik van projecten impliceert. Met deelmodellen waarvoor verschillende partijen verantwoordelijk zijn, gaat het in BIM dus primair om samenwerken. Met als doel het proces te verbeteren en zo faalkosten te reduceren.

 

DeltaPi modelleurs gebruiken DeltaPi for Revit in combinatie met de Autodesk Building Design Suite. Dit zijn de noodzakelijke tools om te participeren in iedere BIM workflow.

 

Koppeling met cnc-software

Als kozijnfabrikant kunt u met DeltaPi direct eenvoudig een Revit family maken van de kozijnen die u in uw cnc-software maakt. Zo worden kozijnen in het Revit model verwerkt en precies op maat aangeleverd. Op die manier kunt u snel de vraag van uw klanten, om mee te werken in een BIM-project, beantwoorden.

 

Meer weten? Download dan de DeltaPi for Revit brochure.

DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Partnership met Stabiplan
Expertise Autodesk producten