Daarom DeltaPi

BIG.jpgDeltaPi voegt functionaliteit toe aan AutoCAD die onmisbaar is voor de tekenkamer. Ontstaan vanuit de dagelijkse praktijk is de blik van DeltaPi gericht op alles wat die praktijkervaring verbetert.

 

En DeltaPi gaat nog een stap verder: meer halen uit wat er al in zit. Dat is efficiency. Dat is snelheid. Dat is winst. We kunnen het vanuit die optiek hebben over Grip op projecten, Tekenen in detail en - uiteraard - BIM. 

 

Grip op projecten

Orde in de projectchaos: met DeltaPi maakt u deze droom werkelijkheid. Alle tekeningen en de bijbehorende data zijn overzichtelijk gegroepeerd en toegankelijk via bibliotheken en mappen. Tekeningen blijven uitwisselbaar; we combineren ze met gestructureerde project-informatie. U kunt snel en efficiënt samenwerken (ook interdisciplinair) in complexe projecten, terwijl DeltaPi waakt over de kwaliteit.


Modelleren in detail

Met DeltaPi tekent u een project van A tot Z. Dus inclusief de bouwkundige uitwerking in principedetails (zoals aansluitingen van kozijnen op wanden) op elk gewenst niveau en in elke benodigde schaal. Juist hier boekt een DeltaPi modelleur snelheidswinst. De vanuit de praktijk ontwikkelde tekenroutines geven rendement – een zichzelf versterkend effect wanneer principedetails een plaats krijgen in de bureaubibliotheek.

 

BIM

3D modelleren is niet meer weg te denken uit het leven van de architect, aannemer en kozijnfabrikant. Vanuit kennis van deze branches ontwikkelt DeltaPi software voor het snel bouwkundig modelleren in Revit.  BIM is een proces dat het gebruik van 3D-modellen voor het ontwerp, de bouw en/of het gebruik van projecten impliceert. Met deelmodellen waarvoor verschillende partijen verantwoordelijk zijn, gaat het in BIM dus primair om samenwerken. Met als doel het proces te verbeteren en zo faalkosten te reduceren.

 

DeltaPi modelleurs gebruiken DeltaPi for Revit in combinatie met de Autodesk Building Design Suite. Dit zijn de noodzakelijke tools om te participeren in iedere BIM workflow.

 

Koppeling met cnc-software
Als kozijnfabrikant kunt u met DeltaPi direct eenvoudig een Revit family maken van de kozijnen die u in uw cnc-software maakt. Zo worden kozijnen in het Revit model verwerkt en precies op maat aangeleverd. Op die manier kunt u snel de vraag van uw klanten om mee te werken in een BIM-project beantwoorden.

 

Meer weten? Download dan de DeltaPi for Revit brochure.

DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.
Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?