Het begon in 1989 op de tekenkamer van een Rotterdams architectenbureau. Een belangrijke opdrachtgever had behoefte aan méér dan een tekening. Hij vroeg zijn architect om CAD-software die hielp bij het up-to-date houden van tekenwerk. De ambitieuze architecten zagen de uitdaging. Het uitgangspunt was even eenvoudig als revolutionair: de techniek moet ten dienste staan van de tekenaar. Geen techniek om de techniek, maar gewoon goede software die de gebruiker helpt. Niet meer, niet minder. Daarmee was de basis gelegd voor DeltaPi: praktisch tekengereedschap op basis van AutoCAD.

 

DeltaPi voegt functionaliteiten toe aan AutoCAD en Revit die onmisbaar zijn voor de tekenkamer. Omdat DeltaPi is ontstaan vanuit de dagelijkse praktijk is de blik gericht op alles wat die praktijkervaring verbetert.

 

En wij gaan nog een stap verder: meer halen uit wat er al in zit. Dat is efficiency. Dat is snelheid. Dat is winst. We kunnen het vanuit die optiek hebben over 3D vanuit 2D, Grip op projecten, Tekenen in detail en - uiteraard - BIM

 

Nog niet overtuigd? Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

Klantverhalen
Waarom kiezen klanten voor DeltaPi?
DeltaPi for Revit
Sneller en eenvoudiger modelleren.